Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Blokada konta

kaimi99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam problem z kontem. Zostało ono zablokowane nie wiem z jakich przyczyn. Po zalogowaniu się na nie w grze wyskakuje informacja "Twoje konto zostało zablokowane". Nie pisze na jaki czas. Jak miałem wcześniej blokadę na innym koncie to pisało ile zostało czasu do odblokowania konta. Na tym koncie nie używałem żadnych czitów ani innych wspomagaczy. Ma ono 4 poziom ale trochę na nie nie wydałem i nie chciał bym go tak stracić. Na stronie w statusie konta pisze że jest aktywne. Prosił bym was o poradzenie mi co mogę z tym zrobić. Gdzie się mogę odwołać od blokady oraz gdzie mogę zobaczyć kto i za co ją nałożył. Jeżeli piszę w złym dziale proszę o przeniesienie do dobrego.

Opublikowano

ujmnji

Tak jestem na tej liście z powodem hacking. Tylko w tym problem że na tym koncie nigdy nie hackowałem :(

areq94pl

Jak i gdzie napisać tego ticketa oraz jeżeli mnie zbanowali z powodem hacking to jest jakiś sens tam pisać ??

Opublikowano

ujmnji

Tak jestem na tej liście z powodem hacking. Tylko w tym problem że na tym koncie nigdy nie hackowałem :(

areq94pl

Jak i gdzie napisać tego ticketa oraz jeżeli mnie zbanowali z powodem hacking to jest jakiś sens tam pisać ??

Jeżeli jesteś na tej liście i to z tym powodem to tak naprawdę nic nei poradzisz. Jest to ban z automatu przez hs. Musiał wykryć.

Na tej liście nie ma bana za nic. 

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Nie zaszkodzi spróbować napisać tego ticketa. Proszę o podanie gdzie mam go napisać i co w nim ma być. Oraz jeszcze jedno pytanie jeżeli na komputerze nie mam żadnych haxów ale kiedyś je miałem, dostałem za to bana i założę nowe konto i na nim nie będę grał na haxach to mogę dostać bana ??

Opublikowano

Nie zaszkodzi spróbować napisać tego ticketa. Proszę o podanie gdzie mam go napisać i co w nim ma być. Oraz jeszcze jedno pytanie jeżeli na komputerze nie mam żadnych haxów ale kiedyś je miałem, dostałem za to bana i założę nowe konto i na nim nie będę grał na haxach to mogę dostać bana ??

jak tera

z założysz konto i nie będziez używał hacków na żaddnym koncie to bana już nie dostaniesz. A jak założysz konto i i będziesz używał hacków na innym koncie to możesz dostać bana na nowym koncie

Opublikowano

Chce napisać tego ticketa tylko nie wiem jak i gdzie go napisać

Proszę o podanie gdzie mam go napisać i co w nim ma być.

Opublikowano

Zaloguj się na stronie warrocka, następnie: pomoc techniczna--> wyślij zgłoszenie (z lewej kolumny)-->wybierasz dział WSPARCIE PO POLSKU, uzupełniasz dane (rodzaj problemu: kary, ban) temat wiadomości i opisujesz jaki masz problem.

Opublikowano

Chce napisać tego ticketa tylko nie wiem jak i gdzie go napisać

Masz tutaj przykłady ticketów:

http://www.mpcforum.pl/topic/1027224-tickety-zleceniatlumaczeniaprzyklady/

Tutaj poradnik gdzie wejść, by napisać:

http://www.mpcforum.pl/topic/994049-tut-jak-napisac-ticketa-wzory/

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Czasem możesz czekać kilka godzin, a czasem miesiące.

MAL

Opublikowano

Po jakim czasie mam oczekiwać odpowiedzi od nich?? Gdzie mogę ją znaleźć

odpowiedz na ticketa będziesz miał w e mailu.

moze to być od 3 dni do tygodni powinni się wyrobić a czasami trzeba dłużej czekać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...